Tarinoita kaukaisista maailmoista

Tervetuloa Auraboon virallisille kotisivuille, ohikulkija. Lue uusimmat sarjakuvani ja novellini, tai sukella verkkoromaanini jännittävään maailmaan!

Esikoisromaanini, työnimeltä Tulen Tuomat, on aikuisille suunnattu sateenkaareva verkkoromaani ja tulee olemaan luettavissa täysin ilmaiseksi. Se on eeppinen fantasiaromanssi kahdesta hyvin erilaisesta miehestä, kohtalon johdatuksesta ja keisarikunnasta, joka kytee vallankumouksen puristuksessa.

Haluatko saada tiedon uusista kappaleista omaan sähköpostiisi? Liittyminen postituslistalle avataan lähempänä verkkoromaanin julkistuspäivää.

Uusimmat päivitykset

Uusimmat sivustolla julkaistut novellit ja sarjakuvat. Voit selata kaikkia sarjakuvia ja novelleja sarjoittain/teemoittain valitsemalla ylävalikosta Sarjakuvat tai Novellit.

 • Euroviisuissa

  Euroviisuissa

  Tämä tuli piirrettyä, kuten arvata saattaa, heti 2021 Euroviisufinaalin jälkeen. Koska pohjolaiset ovat käytännössä suomalaisia ja haltijat italialaisia, ajatus Theodiuksesta ja Giendeistä laulamassa omien maidensa viisuja oli aivan liian naurettava, että sen olisi voinut jättää…

 • Kekri

  Kekri

  Pohjolaisille sadonkorjuujuhla kekri on myös vuodenvaihteen juhla. Juhla perustuu löyhästi vanhaan suomalaiseen kekrijuhlaan, joka tunnetaan myös nimillä keyri ja köyri paikkakunnasta riippuen. Juhlan ajankohta ei ole sidottu tiettyyn päivämäärään, vaan juhlapäivä sijoittuu jonnekin syyskuun ja…

 • Lasisydän

  Lasisydän

  Luolat lauloivat. Maan uumenista kohoava lämpö ja höyry jättivät ilman sumeaksi, ja nopeasti vaihtuvat lämpötilat saivat katosta kasvavat tippukivet hyrisemään ja helkkymään. Suurten ja pienten kristallistalagmiittien keskellä käveli haltija, ja hän oli viimeinen haltija koko maailmassa.

 • Valon Valittu

  Valon Valittu

  Luhistut maahan samalla kun Kohtalon Miekka kirpoaa otteestasi, sen hehku haihtuen jäähtyvän hiilloksen lailla. Miekka on torjunut sinut keskellä lopullista koetustasi; se ei enää koskaan tule antamaan sinun käyttää voimaansa kuin ennen. Katseesi on tyhjä vastakkaisten taikavoimien yhteentörmäyksen jäljiltä, vailla kaikkea sitä, mikä teki sinusta sinut vain joitain hetkiä sitten. Tiedän mitä aiot sanoa jo ennen kuin suusi ehtii aueta.

 • Diiva

  Diiva

  Tämä sarjakuva vuodelta 2019 on yksi pisimmistä töistäni tähän asti. Piirsin koko roskan pääasiassa sivellintussilla etsiessäni vielä sarjakuvailmaisuuni sopivia välineitä ja testaillessani sivellintussin käyttötapoja. Nykyään tussaan sarjakuvani yksinomaan ohuilla tussikynillä (fineliner-tyyppisillä), mutta tämä oli silti…

 • Giendei tekee parhaansa

  Giendei tekee parhaansa

  Jatka yrittämistä, Giendei, kyllä sinä vielä onnistut. Tämä taitaa olla ensimmäinen sarjakuva, jossa Theodiuksen pohjanpuku näkyy kunnolla. Kuten osa lukijoista on ehkä osannutkin päätellä, puku perustuu suoraan eteläpohjalaisiin miesten kansallispukuihin – kaksirivisellä napituksella varustettu liivi…

Tapahtumakalenteri 2023

Minut ja taiteeni löytää tänä vuonna seuraavien tapahtumien taidekujilta. Uusi kalenteri tulossa, kun tämän vuoden osallistumiset varmistuvat.

Menneet tapahtumat

7. toukokuuta: Kibecon, Espoo
29. – 31. heinäkuuta: Ropecon, Helsinki
2. – 3. syyskuuta: Tracon, Tampere
11. syyskuuta: Zine Fest, Helsingin sarjakuvafestivaalit, Helsinki
19. marraskuuta: CosVision 2022, Helsinki