Tarinoita kaukaisista maailmoista

Tervetuloa Auraboon virallisille kotisivuille, ohikulkija. Lue uusimmat sarjakuvani ja novellini, tai sukella verkkoromaanini jännittävään maailmaan!

Esikoisromaanini, työnimeltä Tulen Tuomat, on aikuisille suunnattu sateenkaareva verkkoromaani ja tulee olemaan luettavissa täysin ilmaiseksi. Se on eeppinen fantasiaromanssi kahdesta hyvin erilaisesta miehestä, kohtalon johdatuksesta ja keisarikunnasta, joka kytee vallankumouksen puristuksessa.

Haluatko saada tiedon uusista kappaleista omaan sähköpostiisi? Liittyminen postituslistalle avataan lähempänä verkkoromaanin julkistuspäivää.

Uusimmat päivitykset

Uusimmat sivustolla julkaistut novellit ja sarjakuvat. Voit selata kaikkia sarjakuvia ja novelleja sarjoittain/teemoittain valitsemalla ylävalikosta Sarjakuvat tai Novellit.

 • Myrkkyä

  Myrkkyä

  Theodius on erittäin älykäs, paitsi ehkä ihmissuhdetaitojen suhteen. Sillä saralla hän taitaa olla toivoton tapaus.

 • Jälkipyykkiä

  Jälkipyykkiä

  Oli virkistävää kerrankin piirtää Theodius vihaisena, sillä hänellä on tarpeen tullen melkoinen temperamentti. Giendeillä on taipumusta uhkarohkeuteen tiukoissa paikoissa, mikä aiheuttaa hänen ystävilleen toisinaan harmaita hiuksia.

 • Näkyjen näkijä

  Näkyjen näkijä

  Sinä yönä uni todella antoi odotuttaa itseään. Sofia pyöri ja pyöri sängyssään, mikä oli perin epätavallista – hän tapasi nukkua sikeästi ja tarvitsi vain harvoin silmien ummistamista enempää kehotusta nukahtamiseen, mutta sinä yönä hän tunsi olonsa rauhattomaksi. Jokin karmi hänen selkäpiitään ja varjot näkökentän laitamilla tuntuivat värjyvän ja kasvavan.

 • Velhon varusteet

  Velhon varusteet

  Tämä sarjakuva oli tarkoitettu eräänlaiseksi pienoisesittelyksi – lähinnä itselleni – Theodiuksesta ja hänen tärkeimmistä työkaluistaan maagina. Pääkallon tärkeydestä on enemmän juttua novelleissani, missä Theodiuksen taikakyvyt saavat isomman osan.

 • Avaimen vartija

  Avaimen vartija

  Tämä sarjakuva vuodelta 2019 oli ensimmäinen tarina, jossa Theodius kavereineen esiintyi. Heidän ulkonäkönsä ja luonteensa eivät olleet tässä vaiheessa vielä aivan hioutuneet loppuun asti, ja tämä sarjis onkin enemmän prototyyppi hahmoille ja maailmalle eikä oikeastaan…

 • Peilin kirous

  Peilin kirous

  ”Peilin kirous” vuodelta 2018 on ensimmäinen tarinani, jossa velhotar Sofia, haltija Ingrid ja ritari Taru esiintyvät. Vanhassa englanninkielisessä versiossa Sofiaa ei mainittu nimeltä laisinkaan – häntä puhutellaan joko maagina (the mage) tai, Tarun suusta, kohteliaasti…

Tapahtumakalenteri 2023

Minut ja taiteeni löytää tänä vuonna seuraavien tapahtumien taidekujilta. Uusi kalenteri tulossa, kun tämän vuoden osallistumiset varmistuvat.

Menneet tapahtumat

7. toukokuuta: Kibecon, Espoo
29. – 31. heinäkuuta: Ropecon, Helsinki
2. – 3. syyskuuta: Tracon, Tampere
11. syyskuuta: Zine Fest, Helsingin sarjakuvafestivaalit, Helsinki
19. marraskuuta: CosVision 2022, Helsinki