Tarinoita kaukaisista maailmoista

Tervetuloa Auraboon virallisille kotisivuille, ohikulkija. Lue uusimmat sarjakuvani ja novellini, tai sukella verkkoromaanini jännittävään maailmaan!

Esikoisromaanini, työnimeltä Tulen Tuomat, on aikuisille suunnattu sateenkaareva verkkoromaani ja tulee olemaan luettavissa täysin ilmaiseksi. Se on eeppinen fantasiaromanssi kahdesta hyvin erilaisesta miehestä, kohtalon johdatuksesta ja keisarikunnasta, joka kytee vallankumouksen puristuksessa.

Haluatko saada tiedon uusista kappaleista omaan sähköpostiisi? Liittyminen postituslistalle avataan lähempänä verkkoromaanin julkistuspäivää.

Uusimmat päivitykset

Uusimmat sivustolla julkaistut novellit ja sarjakuvat. Voit selata kaikkia sarjakuvia ja novelleja sarjoittain/teemoittain valitsemalla ylävalikosta Sarjakuvat tai Novellit.

 • Eräjormat: lajintunnistusopas

  Eräjormat: lajintunnistusopas

  Kohta on taas se aika vuodesta. Muistakaa poimia vain erämummon tunnistamia sieniä ja pitäkää Hau kytkettynä.

 • Kukkakruunu

  Kukkakruunu

  Tämä on lyhyt, sanaton sarjakuvaharjoitelma vuodelta 2017. Kansi on uudempaa tekoa. Piirsin sen vuotta myöhemmin, kun päätin sisällyttää tämän ensimmäiseen omakustannekokoelmaani ”Work Your Magic”. Lisämausteena mukana konseptitaidetta molemmista hahmoista. Peuratytön nimi on Sanda, kyklooppi taas…

 • Unennäön talo

  Unennäön talo

  Päivä oli jo puolessa, kun Sofia heräsi. Talon ovet avattiin ulkopuolisille pari tuntia myöhemmin, kun käsityömestarien liikkeet ja torikojut olivat jo sulkeutumassa. Taru avasi etuovet lukituksesta ja sytytti lipan alla roikkuvan myrskylyhdyn merkiksi siitä, että maagimestari oli paikalla.

 • Pikku lintunen

  Pikku lintunen

  Theodius kuuli lähestyvien askeleiden töminän jo kaukaa, eikä edes hätkähtänyt kun työhuoneen ovi läimäytettiin auki hänen takanaan, vaikka sen voima sai lasipullot helisemään hyllyssään.

 • Soiden kultaa

  Soiden kultaa

  Jo kaukaa näki, että puuraja päättyi. Kuusimetsä vaihtui vähän kerrallaan männiköksi, jonka seassa kasvoi kitukasvuisia koivuntaimia. He eivät olleet kävelleet kauan, kun metsä harveni yhtäkkiä ja johdatti heidät pienelle kukkulalle. Sen päältä aukeni näkymä suurelle suoalueelle. Satunnaiset auringonsäteet heijastuivat tummista silmäkkeistä, kun pilvipeite repeili, häikäisten tulijoiden silmiä.

 • Lokakuu

  Lokakuu

  Theodius ei ollut aamuihminen, mutta jos hänen oli pakko valita, olivat lokakuun aamut hänelle mieluisimmat. Huurteen kovettamat lehdet narskuivat hänen jalkapohjiensa alla. Ilma muuttui valkoiseksi hänen jokaisella henkäyksellään. Taivas ja järvenpinta olivat samaa hopealasia, yhtä tasaisia ja tyyniä kuin peili. Kaislikossa oli paikka paikoin ohutta, läpikuultavaa jäätä, ja hänen varpaitaan pisteli, kun hän kokeili niillä vettä.

Tapahtumakalenteri 2023

Minut ja taiteeni löytää tänä vuonna seuraavien tapahtumien taidekujilta. Uusi kalenteri tulossa, kun tämän vuoden osallistumiset varmistuvat.

Menneet tapahtumat

7. toukokuuta: Kibecon, Espoo
29. – 31. heinäkuuta: Ropecon, Helsinki
2. – 3. syyskuuta: Tracon, Tampere
11. syyskuuta: Zine Fest, Helsingin sarjakuvafestivaalit, Helsinki
19. marraskuuta: CosVision 2022, Helsinki