Avaimen vartija

0


Tämä sarjakuva vuodelta 2019 oli ensimmäinen tarina, jossa Theodius kavereineen esiintyi. Heidän ulkonäkönsä ja luonteensa eivät olleet tässä vaiheessa vielä aivan hioutuneet loppuun asti, ja tämä sarjis onkin enemmän prototyyppi hahmoille ja maailmalle eikä oikeastaan kuulu tarinan ”kaanoniin”. Pidän tästä silti liikaa jättääkseni sen tyystin pois galleriasta. 😀

Tämä hilpeä, rotannaamainen ja häpeämättömästi flirttaileva Theodius huvittaa minua edelleen, vaikka eroaakin aika lailla siitä millaisena näen hänet nykyään. Giendei parka onnistui olemaan tässä versiossa vieläkin himbompi kuin myöhemmissä tarinoissa. Zirekel on muuttunut luonteeltaan vähiten – hänen ja Theodiuksen välinen keskinäinen piikittely on niitä asioita, jotka osuivat alusta alkaen nappiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *