01 – Peilin kirous

0

”Peilin kirous” vuodelta 2018 on ensimmäinen tarinani, jossa velhotar Sofia, haltija Ingrid ja ritari Taru esiintyvät. Vanhassa englanninkielisessä versiossa Sofiaa ei mainittu nimeltä laisinkaan – häntä puhutellaan joko maagina (the mage) tai, Tarun suusta, kohteliaasti puhuttelumuodolla ”my lady/milady”. Tämä kuulostaa suomeksi kuitenkin kömpelöltä ja koska kyseinen fantasiamaailma on vahvasti Suomesta ja muista Pohjoismaista vaikutteensa saanut, korjasin kieliasun suomalaisen suuhun sopivammaksi.

Kolme päähenkilöämme kuuluvat samaan universumiin Theodiuksen ja kumppanien kanssa, vaikkei heitä tässä sarjakuvassa mainitakaan. Sofia ja Theodius ovat kohdanneet muutamissa novelleissani ja kuvituksissani sittemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *