Euroviisuissa

0


Tämä tuli piirrettyä, kuten arvata saattaa, heti 2021 Euroviisufinaalin jälkeen. Koska pohjolaiset ovat käytännössä suomalaisia ja haltijat italialaisia, ajatus Theodiuksesta ja Giendeistä laulamassa omien maidensa viisuja oli aivan liian naurettava, että sen olisi voinut jättää toteuttamatta. Tadaa.

Jos hahmot sijoittaisi nykymaailmaan, Theodiuksen musiikkimaku olisi epämääräinen sekoitus rokkia, metallia, suomalaista tangoa ja iskelmää. Seassa olisi varmaan satunnaista ysäripoppia meiltä ja maailmalta. Veikkaan, että Ukkometso olisi jossain päin listaa. En tiedä miksi, mutta kuvittelen aina mielessäni Theodiuksen ajamassa joko ruttuista vanhaa Ladaa tai moottoripyörää… Ehkäpä häneltä löytyy tallista molemmat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *