Tähtien syleilyssä

0

Ensimmäinen kuva, jossa osa Ren’in tatuoinneista näkyy kunnolla.

Pari Ren’in tatuoinnesta näkyy vihdoinkin kunnolla! Niiden tussaamiseen menikin toista tuntia työaikaa. Kiroan itseäni joka toinen päivä siitä, että päätin antaa puolelle hahmokastistani tatuointeja. Tämä on se kirous, kun sekä piirrät että kirjoitat kaiken itse. Aih ja voih.

Tämä on yksi omista suosikkikuvistani Haukasta ja Ren’istä tähän asti… Tykkään piirtää pehmeitä hetkiä ja romanttisia pareja enemmän kuin mitään muuta, joten se ei liene yllättävää. Tätä piirtäessäni kuuntelin tuntikausia toistolla Ayaka Hiraharaa ja etenkin kappaletta ”Hoshitsumugi no uta” eli tähtienkutojan laulu.

Piirretty sivellintussilla ja tussikynillä vesiväripaperille. Väritys vesiväreillä, musteilla ja vesiväripuukynillä. Tähdet on tehty maskinesteellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *