Bardin haaste: Keijupeilin läpi

0
Keijupeilin läpi (2021).
Viivapiirros ja alkuperäinen lyijykynäluonnos.

Tämä oli ihka ensimmäinen piirrokseni Joonatanista, joka on päähenkilömme Bardin haaste -sarjakuvassa. Kuten ehkä huomaatte, keijukuninkaan ulkomuoto muuttui tästä kuvasta jonkin verran – päätin sarjakuvasivuja luonnostellessani, että sarvet, peikkomaiset pörröiset korvat ja häntä antoivat hänen ulkonäköönsä persoonallisemman silauksen kuin tavanomaiset suipot korvat, niitä kun näkee jo haltijoillani jatkuvasti.

Tätä oli todella hauskaa työstää. Suosikkikohtani ovat nuo pienet keijunmuotoiset hahmot peilin kehikossa. Vanhanaikaisia, koristeltuja peilejä piirtäessä voi yksityiskohtien antaa lähteä hyvällä tavalla lapasesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *