Kuninkaantekijän sormukset

0
Kuninkaantekijän sormukset (2022).

On aika tavata joitain erittäin vanhoja ystäviä. Niina (vasemmalla) ja Sefairo, aikamatkaaja ja hänen ”ystävänsä”, taikavoimia omaava kuningas tulevaisuudesta. Nämä kaksi ovat kotoisin maailmasta, jonka kouluaikainen ystäväni ja minä loimme. Ajattelen hahmoja edelleen mielelläni, vaikka yhteys ystävääni onkin katkennut kauan sitten. Niina oli ensimmäinen koskaan luomani hahmo ja olen edelleen hyvin kiintynyt häneen.

Kuten ”Kyykäärmeen” tapauksessa, pidän taidettani näistä hahmoista fanitaiteena, joten tekin olette enemmän kuin tervetulleita tekemään niin. *naurahdus* Aion jonain päivänä myös kirjoittaa jotain heistä, lupaan sen. (Onko se sitten fanifiktiota? Luultavasti.)

Sateenkaariefektin toteutus tähän kuvaan oli hauskaa. Minun oli suunniteltava värien järjestys tarkasti ja maalattava nopeasti, ennen kuin paperi ehti kuivua liikaa. Se oli kieltämättä hiukan stressaavaa, mutta haluaisin silti kokeilla samaa uudestaan isompaan kuvaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *