Kyykäärme: In Death Oblivion

0
In Death Oblivion (2022).
Rajattu versio alkuperäisestä viivapiirroksesta ennen yksityiskohtia, maskinestettä tai värejä.

Piirsin tämän, ensimmäisen kuvani näistä kahdesta yli viiteen vuoteen, Halloweenin alla 2022. Tässähän voisi melkein puhua jo nostalgiatripistä. Zadar oli erityisen vaikea toteuttaa nykyisellä tyylilläni. Piirrän enää aniharvoin hahmoja, joilla on tämäntapainen otsatukka. Päätin jossain vaiheessa väripaletin vuoksi, etten teekään hänen hiuksistaan vihreitä, niin kuin ne yleensä ovat.

Valkoiset loitsukallot on tehty maskinesteellä. Ne erottuvat mielestäni taustasta mukavasti, ja olenkin hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Kuva on hiukan erilainen kuin mitä yleensä piirrän, mikä oli vain hauskaa vaihtelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *