Rakastavaiset

0
Rakastavaiset, 2022

Tämä on itse asiassa uudelleenpiirretty versio ikivanhasta kuvituksestani vuodelta 2011. Toisinaan on hauskaa kokeilla piirtää uudestaan jotain vanhaa ja katsoa miten oma tyyli on muuttunut vuosien varrella.

Rakastavaiset (vanha versio), 2011.

Ja vertailun vuoksi alkuperäinen versio. Vuonna 2011 olin vesivärien käyttäjänä edelleen varsin kokematon, joten on hauskaa nähdä kuinka oma sivellinkäsi on harjaantunut. Tuohon aikaan käyttämäni ikivanha, halogeenivalollinen skanneri oli ihan toista luokkaa kuin nykyiset laitteet, mutta sillä oli yksi iso etu, jota silloin tällöin kaipaan. Halogeeniskannerit tuppaavat, ainakin minun kokemukseni mukaan, toistamaan alkuperäisen kuvan kirkkaat värit paremmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *