Tulossa: Tampere Kuplii

,
0

Pienlehtikattaus

On jo maaliskuu ja kevään ensimmäiset tapahtumat ovat jo ovella (miksi talvi tuntuu aina niin lyhyeltä?). Olen tänä vuonna ensimmäistä kertaa osallistumassa Pienlehtimarssiin, Tampere Kupliin perinteiseen harrastajien ja muiden pienessä mittakaavassa sarjakuvia ja muita omakustanteita tekevien myyntitapahtumaan. Olen myymässä fyysisiä kopioita sarjiksistani sekä muita printtituotteita koko viikonlopun 25. – 26.3., eli ihan muutaman viikon päästä! Pienlehtimarssihan löytyy totuttuun tapaan Tampere-talosta, 1. ja 2. kerrosten Puistolämpiöistä, joten tervetuloa ostoksille ja selailemaan tai ihan vaan turisemaan mukavia sarjiksista. Meikäläisen löytää pöydältä 33, ks. pöytäkartta (alla).

Sarjakuvista löytyy tällä hetkellä Bardin haaste (suom.), omaelämänkerrallisia strippejä sisältävä Queer And Contemplating (eng.), Diva (eng.) sekä fanisarjiskokoelma Good Golly! Amnesia fancomics (eng.). Näiden lisäksi minulla on edelleen jäljellä joitain kappaleita Darlings -taidekirjoistani, joissa on kunnon pläjäys vesivärikuvituksia nais- ja miespareista.

Myyjäesittelyt ja pidemmät sepustukset myyntituotteista löytyvät Kupliin omilta sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *