Etsy-verkkokauppa avattu

0

Hyviä uutisia niille, jotka eivät pääse käymään tapahtumissa! Olen avannut uudelleen Etsy-verkkokauppani muutaman vuoden tauon jälkeen, joten pienlehtiäni on nyt mahdollista ostaa netin kautta conien ja muiden tapahtumien välissä.

Tällä hetkellä valikoimissa on neljää vanhempaa pienlehteäni: Darlings 1/2 -kuvituskokoelmat, Good Golly! -fanisarjakuva sekä Diva -sarjislehti. Kaikkia näitä on jäljellä vain joitain kappaleita, joten jos olet harkinnut jonkun tietyn lehden ostamista, nyt on siihen viimeinen tilaisuus. En ole ottamassa näistä enää uusia painoksia, joten viimeistä viedään toden teolla!

Aion tulevaisuudessa lisätä verkkokauppaan myös alkuperäisiä vesiväri- ja mustemaalauksiani sekä tietysti uudempia lehtiäni, jos painoksista jää tapahtumien jäljiltä mitään yli. Toimitukset tällä hetkellä vain kotimaahan sekä Ruotsiin ja Tanskaan toimituskulujen kalleuden takia.

Verkkokauppa AurabooArt löytyy täältä!

Hyvää vappua ja alkanutta kevättä kaikille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *