Blogi

Täältä löydät kaikki blogipäivitykseni, mukaan lukien uusimmat kuvitukset, coniuutiset ja muut tapahtumapäivitykset!

Taidepäivitykset
 • Tähtien syleilyssä

  Pari Ren’in tatuoinnesta näkyy vihdoinkin kunnolla! Niiden tussaamiseen menikin toista tuntia työaikaa. Kiroan itseäni joka toinen päivä siitä, että päätin antaa puolelle hahmokastistani tatuointeja. Tämä on se kirous, kun sekä piirrät että kirjoitat kaiken itse….


 • Kosketus

  Tämä lienee tähän asti onnistuneimpia kuviani Haukasta. Uusien hahmojen kanssa tuppaa aina olemaan sitä ongelmaa, että he näyttävät joka kuvassa vähän erilaiselta, kunnes jokin näkymätön osa palapeliä napsahtaa paikoilleen. Tämän kuvan kohdalla kävi juuri niin….


 • Aavikkoratsastus

  Aavikot ovat ympäristönä aliarvostettuja fantasiassa, ainakin minun mielestäni. Itseäni niiden värimaailma kiehtoo. Halusin samanaikaisesti maalata aavikkomaiseman sekä piirtää jotain, missä pääsisin laittamaan hahmot hevosen selkään, joten tässä on lopputulos. Piirretty vesiväripaperille tussikynällä ja väritetty vesivärein.


 • Me kaksi

  Taidetta parista sivuhahmosta. Piirretty sivellintussilla vesiväripaperille ja sävytetty vesivärein.


 • Tulenkantaja

  Kishan demonien alkuperä linkittyy tiiviisti tuleen ja kykyyn taikoa tulta tyhjästä, miksi heitä kutsutaan edelleen joskus tulenkantajiksi. Piiretty sivellintussilla ja väritetty vesiväreillä ja musteilla.


 • Ren’i ja Haukka: hahmopotretit

  Halusin tehdä tarinani pääkaksikosta paremmat esittelykuvat, joissa olisi pientä symboliikkaa heidän juuriinsa liittyen. Ren’i on sotilas ja häntä ympäröivät keisarillisen armeijan symboli, kahdeksan miekan muodostama kehä. Haukan kotikylän Hatam-Ilen tunnus on kielo, ja hän on…


 • Tulen tuomat: konseptitaidetta

  Varhaista konseptitaidetta romaanin päähahmoista. Jotkin kuvista eivät ole vanhentuneet niin arvokkaasti, sillä piirsin monet näistä ennen kuin aloitin kirjoitusprosessin.Tapahtumapäivitykset
 • CosVision lähestyy!

  CosVision lähestyy!

  Hei vain kaikille, jotka ovat näille kulmille eksyneet! Potkaistaanpa tämä blogipuoli virallisesti käyntiin vuoden ensimmäisellä ja samalla viimeisellä tapahtumainfolla! Niin se vain kuulkaas on, että marraskuu on jo täällä ja vuoden viimeinen conitapahtumani lähestyy armotta….Selaa kaikkia postauksia kategorioittain:

Blogi Novellit Sarjakuvat Suomi Taide Tapahtumat Theodius