Tietoa minusta

Auraboo on vuonna 1988 syntynyt sateenkaareva kirjoittaja, kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä Vantaalta, jonka ensirakkaus – fantasia – innoittaa häntä edelleen. Hän kirjoittaa ja piirtää pääasiassa spekulatiivista fiktiota HLBT-teemoin ja -hahmoin.

Hän asuu avovaimonsa ja useiden viherkasvien kanssa, työskentelee päivisin pelialalla, kirjoittaa esikoisromaaniaan ja piirtää sekä maalaa ahkerasti kaikkea mahdollista omiin tarinoihinsa liittyvää. Kun hän ei ole uppoutunut mielikuvitusmaailmoihinsa, hän ulkoilee luonnon helmassa, juo litrakaupalla mustaa teetä ja opiskelee kieliä.

Yhteydenotot

Tiedustelut ja muut kysymykset voi lähettää oheiseen sähköpostiosoitteeseen.

Minut löytää netistä taiteilijanimellä Auraboo seuraavista paikoista:

Otathan huomioon, etten tällä hetkellä käytä muita kuin yllämainittuja somealustoja.


Fontit

2023: Käytän Ames Pro -fonttia sekä suomen- että englanninkielisiin sarjakuviini.

2016 – 2022: Käytin fonttia CC Wild Words englanninkielisiin ja fonttia Anime Ace 2.0 suomenkielisiin sarjakuviini. Olen parhaillani päivittämässä myös vanhoihin sarjiksiin fontiksi Ames Pron, ja tavoitteeni on saada päivitystyö valmiiksi vuoden 2023 loppuun mennessä.


Työvälineet

Käytän kuvituksiini monenlaisia välineitä, mutta tärkeimmät välineeni ovat sivellinkynä, tussikynät, vesivärit ja värilliset musteet. Piirrän monille erimerkkisille papereille, mutta ehdoton lempipaperini kuvituksille on Bockingford 300-grammainen kuumapuristettu vesiväripaperi.

Kirjoitan tekstini läppärillä LibreOfficeen, mutta toisinaan kirjoitan tien päällä myös puhelimen muistiinpanoihin tai perinteisesti muistivihkoon.