Kishan taidegalleria

Kuvituksia, luonnoksia ja konseptitaidetta Melkemin maailmasta. Klikkaa kuvaa tai otsikkoa avataksesi postauksen.

 • Keisarillinen kruununperillinen

  Keisarillinen kruununperillinen

  Ren’i sotisovassaan! Myönnän, että nautin aivan suunnattomasti Ren’in puolihaarniskan piirtämisestä, vaikka se onkin pirun hankalaa. Mutta eikös haarniskapukuisessa sotilaassa ole vain jotain erityisen säväyttävää? Sellaisen metallipaljouden kanssa liikkuminen ja taisteleminen vaatii voimia, mikä on jo…

 • Haukka ja Ren’i: luonnoksia

  Haukka ja Ren’i: luonnoksia

  Halusin vain piirtää jotain pientä ja söpöä Haukasta ja Ren’istä (vaihteeksi…). Huomaan, että Haukan letin pituus noudattaa jotain ihan omaa logiikkaansa joka kuvassa.

 • Vuoden Pyörä

  Vuoden Pyörä

  Olen ollut viime aikoina kovin ihastunut tällaiseen asetteluun (huomasin piirtäneeni samantapaisia sommitelmia eri hahmoista useaan kertaan viime vuoden aikana) ja olihan minun pakko piirtää Haukka ja Ren’ikin tällaisessa asennossa. Taustalla näkyy pieniä vilauksia Melkemin maailmankartasta,…

 • Tähtien syleilyssä

  Tähtien syleilyssä

  ,

  Pari Ren’in tatuoinnesta näkyy vihdoinkin kunnolla! Niiden tussaamiseen menikin toista tuntia työaikaa. Kiroan itseäni joka toinen päivä siitä, että päätin antaa puolelle hahmokastistani tatuointeja. Tämä on se kirous, kun sekä piirrät että kirjoitat kaiken itse….

 • Kosketus

  Kosketus

  ,

  Tämä lienee tähän asti onnistuneimpia kuviani Haukasta. Uusien hahmojen kanssa tuppaa aina olemaan sitä ongelmaa, että he näyttävät joka kuvassa vähän erilaiselta, kunnes jokin näkymätön osa palapeliä napsahtaa paikoilleen. Tämän kuvan kohdalla kävi juuri niin….

 • Aavikkoratsastus

  Aavikkoratsastus

  ,

  Aavikot ovat ympäristönä aliarvostettuja fantasiassa, ainakin minun mielestäni. Itseäni niiden värimaailma kiehtoo. Halusin samanaikaisesti maalata aavikkomaiseman sekä piirtää jotain, missä pääsisin laittamaan hahmot hevosen selkään, joten tässä on lopputulos. Piirretty vesiväripaperille tussikynällä ja väritetty vesivärein.