Kolminkertainen sielu

Kronikka Kishan keisarillisen huoneen lopunajoista ja rubiinivaltaistuimen viimeisestä perillisestä

Lajityyppi: fantasia, romantiikka, HLBT/queer
Kohderyhmä: K-18, suunnattu aikuisille
Avainsanoja: vihollisista rakastavaisiksi (enemies to lovers), slowburn, romantiikka, seikkailu
Sisältövaroitukset: seksuaalinen sisältö, väkivalta, trauma (koko lista täällä)
Kieli: suomi
Julkaisutahti: yksi uusi kappale joka toinen viikko
Ilmestymisajankohta: elokuu 2023

Kolminkertainen sielu -trilogia (aiemmin työnimeltään Tulen Tuomat) on verkkoromaani, joka sijoittuu kaukaiseen Melkemin maailmaan, jota asuttavat kuolemattomien demonijumalten jälkeläiset sekä lukuisat kuolevaiset lajit. Tarina sijoittuu aikaan monta aikakautta jumalten poismenon jälkeen ja seuraa Ren’iä, Kishan rubiinivaltaistuimen viimeisintä kruununperillistä. Keisarinna Ellerramin armeijan ylipäällikkönä Ren’i saa likimain mahdottoman tehtävän: ottaa haltuun etelän Syrjämaat, tuoda syrjäläiset keisarikunnan vallan alle ja pysäyttää vanhan vihollisen eteneminen Kishan maaperälle. Kun Ren’i marssii etelään ja kansakunnat ajautuvat törmäyskurssille, mikään ei ole entisensä – ja keisarikunta alkaa murentua sisältäpäin.

Ikivanha taikuus herää henkiin, uudet liittoumat saavat alkunsa, ja elämää suurempi rakkaus alkaa muovaamaan kaikkien Melkemin kamaralla kulkevien eläväisten kohtaloita. Myrskyn silmässä on kaksi miestä: Ren’i mar Oereinen, Kishan kruununprinssi, ja akherikansaan kuuluva metsästäjä Haukka. Heidän pitäisi olla luontaisia vihollisia, mutta pian he molemmat joutuvat oppimaan kantapään kautta, että on olemassa vielä kohtaloakin vahvempia voimia.

Verkkoromaani on suomenkielinen ja julkaisun arvioitu aloitusaika on kesä/syksy 2023. Englanninkielinen käännös tulossa myöhemmin.

Haluatko tiedon uusista päivityksistä sähköpostiisi?

Uusi kappale ilmestyy joka toinen perjantai. Jos haluat saada tiedon uusista romaanipäivityksistä suoraan sähköpostiisi, voit liittyä postituslistalle lähempänä julkaisuajankohtaa.