Muut sarjakuvat


Sekalaisia sarjakuvia monista eri hahmoista ja universumeista. Listattu julkaisujärjestyksessä, uusimmat sarjakuvat ylimpänä. Uudet lisäykset on merkitty UUSI -tunnisteella.


Bardin haaste (2022) UUSI

Petollinen keijukuningas yrittää kiemurrella ulos tekemästään lupauksesta. Joonatan ei ota sellaista kuuleviin korviinsa ja antaa päätöksen hovin käsiin sopivan laulun kera…

Eräjormat: lajintunnistusopas (2021)

Opi tunnistamaan Suomen luontoon kuuluvat (ja kuulumattomat) eränkävijätyypit. Tämän oppaan avulla ei reissu mene metsään, vaikka eräilijät menisivätkin.


Juhannustaikoja (2020)

Henrik ei usko juhannustaikoihin, muttei silti voi vastustaa kiusausta kerätä seitsemää kukkaa, kuten perinne vaatii.


Diiva (2019)

Beata on ihaillut laulajalegenda Charlie Torssonia niin kauan kuin jaksaa muistaa. Konsertti-ilta tarjoaa hänelle ainutlaatuisen tilaisuuden tavata idolinsa kasvotusten, ja jotain täysin odottamatonta tapahtuu.


Ensisuudelma (2019)

Olisi suukon aika, mutta Henrikiä pelkkä ajatus hermostuttaa.


Verimagiaa (2018)

Zsiga antaa Bélan kuulla kunniansa ja paikkaa hänen haavansa onnettomuuden jälkeen. Sijoittuu samaan maailmaan kuin The Second Son-sarjani novellit.


Kyykäärme hänen puutarhassaan (2017)

Zadar on tehnyt ennenkin huonoja valintoja elämässään, mutta niistä kaikista Hemming, pahamaineinen rikollinen ja tunnettu renttu, on myrkyllisin. Kyllä käärme käärmeen tunnistaa.


Kukkakruunu (2017)

Peuratyttö ja kyklooppi viettävät yhteistä aikaa kukkia poimien.


Respan akka (2016) UUSI

Respassa on taas yksi tavanomaisen hirveä päivä aasiakaspalvelussa.