Sarjakuvat

Kokoelma sarjakuviani monista eri hahmoista ja universumeista. Ryhmitelty sarjan/teeman mukaan. Samaan sarjaan kuuluvat tarinat on listattu aikajärjestyksessä eli ajallisesti ensimmäinen tarina on ylimpänä, viimeinen alimpana.


Theodiuksen taru

Haltijoiden voima heikkenee sukupolvi sukupolvelta, ja Pohjolaa hallitsee kaaos, kun vanha sota jättikuningaskuntien ja pohjolaisten välillä on vaarassa syttyä uudestaan. Näinä synkkinä aikoina neljä epätavallista matkaajaa törmää toisiinsa ja päätyy kulkemaan yhdessä: pohjolaisvelho Theodius, kaukaa etelän maista kotoisin oleva haltija Giendei, parantaja Luuneyd Ruusulaaksosta, sekä Zirekel, jätti Tularin maanalaisista kaivoskaupungeista.

Samoista hahmoista ja maailmasta löytyy myös runsaasti novelleja Novellit-sivulta.

Peilin kirous

”Kerro, kerro kuvastin…” Velhotar Sofia, haltija Ingrid ja ritari Taru suuntaavat kauan sitten unohdettuun luolaan aarteen perässä ja saavat kokea, että kaikki tarinat kirotusta aarteesta eivät ole täysin perättömiä.


Avaimen vartija

Giendein lyhyt ura kallisarvoisen avaimen vartijana unohtuu tykkänään, kun hän jää Theodiuksen kanssa kahden kesken.


Myrkkyä UUSI

Theodius saattaa olla velhona omassa luokassaan, mutta mikään ihmissuhdenero hän ei ole. Tai: Giendei löytää myrkkyjuomapullon ja Theodius tekee väärän päätelmän.


Velhon varusteet

Giendei on utelias tietämään miksi Theodius kantaa aina mukanaan pääkalloa.


Giendei tekee parhaansa UUSI

Giendei yrittää tehdä vaikutuksen Theodius-velhoon, enemmän tai vähemmän onnistuneesti.


Jälkipyykkiä UUSI

Giendei vähättelee vammojaan taistelun jälkeen. Theodius antaa hänen kuulla kunniansa.


Vampyyrin palvelija

Kaukana maaseudulla lähellä Norjan ja Ruotsin rajaa asuu vanhassa kartanossaan ikääntynyt aatelismies Leopold, joka nukkuu päivät ja vaeltaa kotinsa käytävillä vain öiseen aikaan. Henrik jättää elämänsä Turussa ja ottaa vastaan pestin yksinäisen kartanon apumiehenä, eikä mene aikaakaan, kun hän huomaa, että hänen uudessa isännässään on jotain omituista…

Juhannustaikoja

Henrik ei usko juhannustaikoihin, muttei silti voi vastustaa kiusausta kerätä seitsemää kukkaa, kuten perinne vaatii.


Ensisuudelma

Olisi suukon aika, mutta Henrikiä pelkkä ajatus hermostuttaa.


Androidipoikaystävä Amadeo

Kaukana 3200-luvun Suomessa androideja, ihmisenkaltaisia robotteja, on joka paikassa. Amadeo-niminen androidi näyttää ikuisesti nukenkasvoiselta, kun taas kypsällä iällä vampyyriksi muutettu Giovanni pysyy aina samanlaisena kuin kuollessaan. Heillä kahdella on enemmän yhteistä toistensa kanssa kuin voisi kuvitella.

Kerran vuodessa

Giovanni on vampyyrina elänyt paljon, paljon kauemmin kuin koskaan uneksikaan tai edes halusikaan. Amadeolla on syksyn tuomaan haikeuteen kuitenkin sopiva lääke.

Taivaantähystäjät

Amadeo-androidi osallistuu vuosittaiseen Perseidien meteoriparven tähtienkatselutapahtumaan vampyyripoikaystävänsä Giovannin kanssa.


Muut sarjakuvat

Eräjormat: lajintunnistusopas

Opi tunnistamaan Suomen luontoon kuuluvat (ja kuulumattomat) eränkävijätyypit. Tämän oppaan avulla ei reissu mene metsään, vaikka eräilijät menisivätkin.


Diiva UUSI

Beata on ihaillut laulajalegenda Charlie Torssonia niin kauan kuin jaksaa muistaa. Konsertti-ilta tarjoaa hänelle ainutlaatuisen tilaisuuden tavata idolinsa kasvotusten, ja jotain täysin odottamatonta tapahtuu.


Verimagiaa

Zsiga antaa Bélan kuulla kunniansa ja paikkaa hänen haavansa onnettomuuden jälkeen. Sijoittuu samaan maailmaan kuin The Second Son-sarjani novellit.


Kyykäärme hänen puutarhassaan

Zadar on tehnyt ennenkin huonoja valintoja elämässään, mutta niistä kaikista Hemming, pahamaineinen rikollinen ja tunnettu renttu, on myrkyllisin. Kyllä käärme käärmeen tunnistaa.


Kukkakruunu

Peuratyttö ja kyklooppi viettävät yhteistä aikaa kukkia poimien.