Tulen Tuomat on työnimi eeppiselle fantasiaverkkoromaanille, joka sijoittuu kaukaiselle Melkemin planeetalle, jota asuttavat kuolemattomien demonijumalten jälkeläiset sekä lukuisat kuolevaiset kansat. Monta aikakautta jumalten poismenon jälkeen Ren’i, Kishan keisarikunnan kruununprinssi, saa likimain mahdottoman tehtävän tädiltään, rubiinivaltaistuimen keisarinnalta: ottaa haltuun etelän Syrjämaat, liittää syrjäläiset armeijaansa ja pysäyttää vanha vihollinen, joka uhkaa Kishaa sodalla. Kun kansat ajautuvat törmäyskurssille, mikään ei ole entisensä – ja keisarikunta alkaa murentua sisältäpäin.

Tulen Tuomat on aikuisille suunnattua romanttista korkeafantasiaa, jossa taikuus herää henkiin, mystiset voimat ottavat yhteen ja elämää suurempi rakkaus sekoittuu ikivanhoihin ennustuksiin. Kaiken keskiössä ovat kaksi miestä: Ren’i ja akherikansaan kuuluva Haukka, joiden pitäisi olla luontaisia vihollisia. He molemmat joutuvat oppimaan kantapään kautta, että on olemassa kohtaloakin vahvempia voimia.

Tulen Tuomat on kokonaan suomeksi kirjoitettu ja alkaa ilmestyä verkkoromaanina syksyllä 2022. Julkaisutahti on yksi kappale joka toinen perjantai. Englanninkielinen käännös tulossa myöhemmin.