Kaikki ilmestyneet kappaleet löytyvät tästä hakemistosta järjestyksessä, vanhimmasta uusimpaan.

Kolminkertainen sielu -trilogian ensimmäisen osan kansikuva. Kuvassa on vesivärikuvitus päähenkilöstä, Ren'istä, sekä teksti Kolminkertainen sielu, ensimmäinen kirja: Henki.

Ensimmäinen kirja: Henki

Kruununprinssi Ren’in elämä muuttuu kertaheitolla, kun Kishaa ravistelevat levottomuudet saavat rinnalleen ulkoisen uhan, joka järkyttää valtakunnan jo entisestään huteraa rauhaa. Vihollisvaltio Liqaria on aloittanut liikekannallepanon, suunnitelmissaan tuoda sota keisarikunnan heikon etelärajan yli, rajan, joka kulkee aavikoituneiden Syrjämaiden halki. Keisarinnalla on Ren’ille kaksi käskyä: marssia etelään ja pysäyttää liqariarmeija, sekä tuoda Syrjämaat viimeinkin keisarikunnan hallintaan.

Asiassa on vain yksi mutta: syrjäläiset itse.

Lukunäyte ensimmäisestä kirjasta

  • Kirja 1: Lukunäyte

    Kirja 1: Lukunäyte

    Huone oli hämärä, kun Ren’i avasi silmänsä ja huomasi tuijottavansa kattoa, jota ei tunnistanut. Kattoa kannattelevat parrut olivat erilaiset kuin palatsissa, ja seiniä koristivat kaiverrukset. Ilma oli oudon utuinen. Se sai kaiverrusten hahmot näyttämään epätodellisilta, kuin unikuvilta. Niiden piirteet väreilivät edestakaisin kuin toisiinsa sulautuvat aallot, muuttuen ja murtuen joka kerta, kun hän räpäytti silmiään. Hänestä tuntui, että hänen olisi kuulunut tunnistaa kuvat jostain, mutta ne muuttuivat aina juuri, kun hän oli saamassa niistä kiinni.

Kappalehakemisto

Yhtään lukua ei ole vielä ilmestynyt. Romaanin julkaisuaikataulusta ilmoitetaan tarkemmin etusivulla ja Kolminkertainen sielu -pääsivulla.